001
003
004
 

Over mij
Hallo, mijn naam is Denise Aukes en ik werk al 25 jaar in de kappersbranche en ben daarnaast al 17 jaar werkzaam als professionele visagiste. Ik beoefen beide disciplines met veel passie, plezier en toewijding.

Na het behalen van mijn All Round kappers diploma, ben ik 5 jaar later begonnen met een visagie-opleiding om mijn creatieve vaardigheden te verbreden in de beauty branche. Na succesvol afronden van mijn visagie-opleiding bij Mieke Petiet, mocht ik mezelf een gecertificeerde Haarstylist en Make-up Artist noemen.

Door mijn opleiding en ervaring in verschillende salons met het knippen, kleuren, stylen en opsteken van haar, kan ik een breed scala aan services aanbieden. Visagie is een mooie aanvulling om het plaatje compleet te maken. Het voordeel hiervan is dat je niet meerdere personen en afspraken hoeft te maken, maar alles bij één persoon kan laten doen, wat uiteindelijk veel voordeliger is. Maar bovenal kan ik een goede service en kwaliteit bieden vanwege mijn uitgebreide ervaring in het vak.

Ik ben een spontaan, vrolijk en gezellig persoon en ik geniet elke dag van mijn werk. Ik hou van dieren, reizen en genieten van de mooie dingen in het leven.

Ik heb opdrachten gedaan voor bekende merken zoals Jacky Luxury, Tommy Hilfiger, Models@work (voor Tiesto), Rumag, Jan Te Bont, Sacha Cosmetics, Loveland, Ford, Dotzz auto tuning, Jerome Modigliani, DJ/Model Robin Roxette, Box D’Or/Kim Feenstra en diverse evenementen met o.a. DJ Irwan. Daarnaast heb ik veel ervaring met trouwerijen, bruidjes, makeovers, avondmake-up, gala’s en premières.

Iedereen is welkom, van jong tot oud. Ik heb veel trouwe klanten die al jarenlang gebruik maken van mijn diensten. Ook grotere projecten van bekende bedrijven of personen weten mij regelmatig te vinden. Bel gerust voor een afspraak, je bent van harte welkom!

Liefs, Denise